Інгредієнти GM,  Статті

Кукурудзяний крохмаль Zea mays (corn) starch

Кукурудза – джерело цінних вітамінів, мінералів та амінокислот. Натуральний кукурудзяний крохмаль (Zea mays (corn) starch) використовують не тільки для харчових цілей: він є основою для багатьох присипок, мазей та паст для лікування захворювань шкіри. Ніжна пудра з унікальними вбираючими властивостями дозволяє вигідно замінити тальк, слюду та колоїдний діоксид кремнію у складі порошкових косметичних продуктів та засобів особистої гігієни, оскільки забезпечує покращені поглинаючі властивості, швидко усуваючи надлишок шкірного сала, а легка текстура допомагає стати шкірі гладкою та шовковою. Кукурудзяний крохмаль є прекрасним матуючим компонентом. Він дарує шкірі відчуття сухості та гладкості після нанесення, допомагає контролювати блиск та жирність, зменшує сприйняття липкості та клейкості, властиві проблемній жирній шкірі. Крім того, крохмаль м’яко шліфує шкіру, приховуючи її вади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *