Інгредієнти GM,  Статті

Квітковий пилок pollinis

Квітковий пилок або його ще називають бджолиним пилком – це речовина, яку бджоли збирають з квітучих рослин і переносять у вулик на своїх лапках. Надалі пилок виступає основою для меду та перги (бджолиного хліба).

Бджолиний пилок зовні схожий на різнокольорові гранули. Пилок надзвичайно багатий на біологічно активні речовини. У ній містяться білки, жири, вуглеводи, вітамінні та мінеральні комплекси, нуклеїнова кислота та ліпіди. А білок бджолиного пилку навіть багато в чому перевершує білок молока за своєю біологічною цінністю. Квітковий пилок має відмінні поживні, зволожуючі, тонізуючі та протизапальні властивості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *