Інгредієнти GM,  Статті

Каприлово-каприкові тригліцериди Caprylic/capric triglycerides

Каприлові тригліцериди (каприлік) – це фракція кокосової олії. Є натуральним пом’якшувачем шкіри, не залишає відчуття жирності на шкірі; покращує сенсорні властивості косметичного продукту.

Є складним ефіром для косметичного застосування. Продукт має рослинне походження, має схожі властивості з натуральними тригліцеридами і залишає на шкірі прекрасні відчуття після нанесення. Має дуже м’які дерматологічні властивості, не є комедогенними.

Каприлово-каприкові тригліцериди створюють на поверхні шкіри бар’єрну плівку, що сприяє зменшенню втрати вологи через шкіру, – це допомагає запобігти не тільки сухості шкіри, крім іншого, вони працюють як агент, що кондиціонує шкіру – забезпечує відчуття гладкості, ковзання на поверхні шкіри. Також каприлово-каприкові тригліцериди забезпечують швидке відновлення пошкодженого епідермісу та загалом допомагають шкірі протистояти втраті вологи.

Корисні властивості каприлово-каприкових тригліцеридів у косметиці:

  • вологоутримуюча властивість;
  • кондиціонуючий агент;
  • пом’якшення та зволоження;
  • відновлення пошкодженої дерми;
  • створення захисної бар’єрної плівки на шкірі;
  • стабілізує емульсії;
  • усунення сухості;
  • профілактика зневоднення шкіри;
  • протизапальний ефект;
  • легка текстура готової косметики;
  • не залишає жирні сліди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *