Інгредієнти GM,  Статті

Масло виноградної кісточки Grape seed oil

Цілющі та поживні властивості масла з кісточок винограду відомі людству дуже давно, а сьогодні його застосовують у кулінарії, косметиці, медицині, фармацевтиці. Масло кісточок винограду – це унікальний засіб, в якому містяться мікро- та макроелементи, вітаміни А, В, С, Е та РР, протеїни. У цьому маслі є ще дубильні речовини, природний хлорофіл та антиоксиданти. З жирних кислот у ньому містяться: лінолева, олеїнова, арахідонова, пальмітинова, ліноленова кислота. Масло є рекордсменом за кількістю лінолевої кислоти, тому що в ньому її більше, ніж у інших рослинних маслах.

 

Властивості масла виноградної кісточки:

  • Масло містить моножирні кислоти, які зволожують, пом’якшують, покращують колір, збагачують вітамінами;
  • Масло має унікальні живильні (завдяки лінолевій кислоті) здібності, а також регенеруючі характеристики, надаючи омолоджуючий вплив на нашу шкіру;
  • Використовується для усунення вугрової висипки, звужує розширені пори;
  • Масло забезпечує прекрасний догляд за волоссям, воно благотворно впливає на ламке та тьмяне волосся.
  • Масло ефективно тонізує шкіру завдяки наявності хлорофілу, а також масло здатне стимулювати грануляцію та загоєння пошкоджених тканин;
  • Застосовується як базове масло у масляних складах для масажу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *