Інгредієнти GM,  Статті

Камфора Camphora

Досвід камфори, в якості популярної речовини, починається ще з давнини, коли вона була частим складовим компонентом при різних ритуалах, а також процесу благовонного куріння. Пізніше камфору почали застосовувати в Азіатських країнах як спеції та приправи, особливо при виготовленні солодощів та інших кондитерських виробів.

Враховуючи широкий діапазон корисних властивостей камфори, вона стала широко використовуватись у галузі сучасної косметології.

 

Косметичні властивості:

  • нормалізація роботи сальних залоз;
  • антисептична дія;
  • протизапальний ефект;
  • покращення мікроциркуляції та кровообігу;
  • кератолітична дія;
  • освітлення шкіри (гіперпігментація, веснянки);
  • в’яжуча дія;
  • регенеруюча дія.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *